понеділок, 19 травня 2014 23:27

РНБО України звинуватила Путіна у подвійних стандартах

РНБО України звинуватила Путіна у подвійних стандартах
Андрій Парубій. Фото: lenta-ua.net

Секретар Ради нацбезпеки та оборони України Андрій Парубій вважає, що чергова заява президента Росії Володимира Путіна про відведення військ від українського кордону є не лише способом затягнути час, але й спосіб ввести в оману світову спільноту.

Про це він сказав у понеділок у Брюсселі, відповідаючи на запитання про те, чи є інформація про відведення російських військ з української кордону, передає "Інтерфакс-Україна".

"Є інформація, що відведення військ немає. Я жартую, що російська армія дуже недисциплінована — Путін вже третій раз говорить їм відійти, а вони ніяк не відходять. Йому потрібно наводити дисципліну в армії. Насправді - це подвійна гра і подвійні стандарти", - заявив Парубій.

При цьому секретар РНБО нагадав, що в попередній раз, коли Путін оголосив, що відводяться війська, "тієї ж ночі, через кілька годин після заяви в трьох напрямках бойовики здійснили терористичні акти".

"Це не лише спосіб затягнути час, але й спосіб ввести в оману світову спільноту", - вважає Парубій.

Як повідомлялось, 19 травня Путін дав команду міністру оборони Сєргєю Шойгу повернути війська, що брали участь у навчаннях в Ростовській, Білгородській і Брянській областях, в місця постійної дислокації.

Нагадаємо,  Путін 7 травня також заявляв, що Росія відвела свої війська від кордону з Україною. Проте свою обіцянку він не виконав.

Зараз ви читаєте новину «РНБО України звинуватила Путіна у подвійних стандартах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути