середа, 05 вересня 2012 11:09

"Рівень готовності об'єктів ЖКГ до опалювального сезону становить 90%" - Азаров

"Рівень готовності об'єктів ЖКГ до опалювального сезону становить 90%" - Азаров
Прем'єр наголосив, що до 1 жовтня в країні має бути 100-відсоткова готовність Фото: smi.dp.ua

Микола Азаров згадав, що до опалювального сезону залишилося трохи більше місяця. Про це він сказав, відкриваючи засідання уряду.

"Сьогодні відбувається розширене засідання уряду за участю глав обласних адміністрацій. Минула зима піддала наше господарство надзвичайним випробуванням. Ми зустріли їх гідно, завдяки цьому окремі аварії на магістральних теплотрасах у Вінниці, Краматорську, Калуші, Одесі, Черкасах, Києві та інших містах були оперативно ліквідовані", - сказав Азаров.

Прем'єр повідомив, що рівень готовності об'єктів ЖКГ становить зараз 90%.

"До першого жовтня в країні має бути 100-відсоткова готовність до опалювального сезону. Треба завершити підготовку майже 22-ох тисяч житлових будинків та 1,7 тисяч котелень, капітально відремонтувати та замінити 268 котлів, більше 185-ти кілометрів водопровідних та каналізаційних мереж та 60 км тепломереж", - наголосив Азаров. При цьому прем'єр зауважив, що у темпах підготовки відстають Крим, Донецька, Львівська, Луганська, Чернівецька та Херсонська області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиціонери засвистали Азарова

"Особливу увагу слід звернути на розрахунки за енергоносії. Ми допомагаємо і допоможемо розрахуватися за спожиті енергоносії шляхом надання субвенції на погашення заборгованості з різниці в тарифах на послуги ЖКГ", - зауважив він

Зараз ви читаєте новину «"Рівень готовності об'єктів ЖКГ до опалювального сезону становить 90%" - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути