Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2012 21:01

Рішення ВР працювати у вибіркові дні є свідченням її девальвації - Ющенко

Рішення ВР працювати у вибіркові дні є свідченням її девальвації - Ющенко
На думку Ющенка, основний політичний інститут держави девальвує, і в ньому нема потреби. Фото: razom.org.ua

Зміна порядку роботи Верховної Ради, в результаті якої голосування відбуватимуться один день на тиждень, є свідченням девальвації значення цього політичного інституту.

Про це заявив лідер партії "Наша Україна", третій Президент України Віктор Ющенко під час зустрічі з журналістами Волинської області.

"Основний політичний інститут держави девальвує. У ньому нема потреби. У ньому не знаходяться основні, доленосні питання – національної єдності, консолідації, національного відродження", – сказав Ющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Та не робіть лохів з нас, будь ласка!" - Ющенко

"Сумно, коли національний парламент працює "так би мовити" в холосту, коли дві основні сили не є проукраїнськими", – додав лідер "Нашої України", нагадавши про ухвалення закону про мови.

Ющенко констатував, що відсутність блоку патріотичних сил у парламенті, таких як партія "Наша Україна", означатиме зростання кількості неукраїнських ініціатив.

"Або в парламенті з'явиться блок патріотичних сил і ми будемо володіти національною ініціативою, або щодня стоятимемо перед реалізацією антиукраїнських інтересів", – підкреслив Ющенко.

Зараз ви читаєте новину «Рішення ВР працювати у вибіркові дні є свідченням її девальвації - Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути