Ексклюзиви
четвер, 30 січня 2020 11:48

Ринок азартних ігор намагаються легалізувати виключно під власника "Парі Матч" Швіндлермана

Ринок азартних ігор намагаються легалізувати виключно під власника "Парі Матч" Швіндлермана
"Власник букмекерської контори "Парі Матч" Едуард Швіндлерман спробує повністю підім'яти під себе ігровий бізнес в країні" - ЗМІ

За законопроектом про легалізацію азартних ігор в Україні, прийнятому в першому читанні 16 січня, стоїть гральний магнат, власник букмекерської контори "Парі Матч" Едуард Швіндлерман.

Про це йдеться в матеріалі, опублікованому виданням "Апостроф".

"Швіндлерман є основним бенефіціаром прийняття законопроекту про легалізацію азартних ігор в Україні. І спробувати повністю підім'яти під себе ігровий бізнес в країні", - йдеться в статті.

Як зазначає автор матеріалу, на сьогодні "Парі Матч" володіє ліцензіями на букмекерську діяльність в Республіці Білорусь (ТОВ "Статускво", Грузії (ТОВ "Рінгбет") і Росії (ТОВ "Бетрінг").

"Ця інформація корисна для розуміння того, що на сьогоднішній день людина, яка намагається захопити гральну галузь в Україні", - підкреслюється в статті.

Журналісти відзначають, що після заборони азартних ігор Швіндлерман заявляв, що компанія пішла з українського ринку і не має ніякого відношення до сайту www.parimatch.com. Хоча весь цей час "Парі Матч" нарощував оберти і своїми мережами обплутував країну. Більш того, спробував відбілити свій незаконний ігровий бізнес вливанням грошей в спортивні турніри. Так, букмекерська контора Швіндлермана в невизначеному статусі виступає спонсором ряду спортивних структур, серед яких футбольна Прем'єр-ліга і Федерація хокею України.

У статті цитується зміст постанови Печерського районного суду після проведеного 15 жовтня 2015 року обшуку за місцем проживання одного із засновників букмекерської контори: "Під час обшуків були виявлені документи, предмети та речі, які свідчать про організацію та проведення азартних ігор під логотипом "Парі Матч" в мережі інтернет". Тоді ж Генпрокуратурою було порушено справу проти "Парі Матч". За даними слідства, група зловмисників організувала схему виведення коштів, що проходять через букмекерську контору, в Росію. Для відмивання використовувався рахунок в одному з банків, а щодобовий потік слідчі оцінювали в суму близько 20 млн гривень. Загальний обсяг відмитих коштів - 350 млн доларів на рік.

"Таким чином, однією рукою Швіндлерман нібито спонсорує український спорт", - зазначають журналісти.

Раніше ЗМІ неодноразово заявляли, що законопроєкт про легалізацію азартних ігор лобіюють букмекери, які працюють в ДНР і Росії.

Зараз ви читаєте новину «Ринок азартних ігор намагаються легалізувати виключно під власника "Парі Матч" Швіндлермана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути