понеділок, 16 вересня 2013 12:45

Рибак визначиться щодо Маркова після того, як отримає рішення суду

Рибак визначиться щодо Маркова після того, як отримає рішення суду
Фото: day.kiev.ua

Голова Верховної Ради Володимир Рибак заявляє, що поки не отримав рішення Вищого адміністративного суду щодо скасування реєстрації депутата Ігоря Маркова.

Про це він сказав в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Підняли це питання депутати Одеської області. Одні кажуть, що правильно зробив суд висновки, а другі кажуть: неправильно. Я під сумнів рішення суду (щодо Маркова – ред.) ставити не можу. Якщо є там порушення закону, і воно очевидне, мабуть, суд на якісь факти звертав увагу і приймав рішення. Прийде рішення суду – я буду визначатися, як поступити", – зазначив Рибак.

"Закони в нас і рішення судів треба виконувати. Ви знаєте, що були раніше прийняті рішення. І я писав апеляції, але мені показували всі документи, і рішення не змінилося. Тому це питання до виборчої комісії до комісії. Треба дуже ретельно рахувати голоси на стадії, коли тільки закінчилися вибори", – додав він. На запитання, як такі рішення суду впливають на народних депутатів, голова Верховної Ради відповів, що "нервувати можуть депутати тільки ті, хто знає, що вибори сфальсифіковані". За словами Володимира Рибака, депутати мають змогу вільно висловлювати свої зауваження і пропозиції. "Інакше це не партія, коли всі будуть струнко стояти і мовчати, і так далі. Я такого не підтримую, такого партія не має на сьогоднішній день. І не було", – сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Рибак визначиться щодо Маркова після того, як отримає рішення суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути