пʼятниця, 13 січня 2012 15:52

Спецтема: Кримінальна справа проти Кучми

Результати останнього обстеження Тимошенко приховують - Власенко

Результати останнього обстеження Тимошенко приховують - Власенко

Стан здоров'я екс-прем'єра України Юлії Тимошенко погіршується, стверджує її захисник Сергій Власенко.

"Стан здоров'я Юлії Володимирівни погіршується. У неї знижений тиск на сьогоднішній день, при цьому ніякого лікування вона не отримує, в тому числі і щодо проблем, пов'язаних зі спиною", - сказав він журналістам біля Качанівській виправній колонії в Харкові, де утримується екс- прем'єр.

Власенко зазначив також, що досі йому не вдалося отримати результатів клінічного обстеження, проведеного в Харківській обласній клінічній лікарні 7 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко погрожує поскаржитися у Генпрокуратуру на злочини тюремників

"Ми не отримали до цього часу всіх документів, пов'язаних з інцидентом, який мав місце з 6-го на 7-е січня. Ми не отримали фотознімків МРТ, КТ та рентгена, які робили 7-го числа в Харківській обласній клінічній лікарні, ми не отримали результатів аналізу крові. Усе це приховується. У мене є інформація про те, що на лікарів Харківської клінічної лікарні здійснюється тиск правоохоронними органами і владою. Главв'язниця на сьогоднішній день здійснює тиск на лікарів, щоб зробити спробу засекретити результати обстеження Юлії Володимирівни", - сказав адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов розповів, як у кабінетах Януковича пишуть медичні висновки про Тимошенко

Він також підтвердив, що Тимошенко надається медична допомога за рекомендаціями комісії Міністерства охорони здоров'я.

"Ситуація досить цинічна: медики Качанівській колонії кивають на висновок комісії Міністерства охорони здоров'я. Вони кажуть: "Ми даємо їй лікування, прописане консиліумом МОЗ". А консиліум МОЗ прописав їй тільки знеболююче, що за всіма міжнародними європейським і навіть українським стандартам не є лікуванням, тому вони формально кажуть правду, але це не означає, що її лікують", - розповів Власенко журналістам.

Зараз ви читаєте новину «Результати останнього обстеження Тимошенко приховують - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути