середа, 12 жовтня 2011 16:29

Режим Януковича остаточно і безповоротно став на шлях залякування - БЮТ

Режим Януковича остаточно і безповоротно став на шлях залякування - БЮТ

Партія "Батьківщина" вимагає негайного припинення силових дій із застосуванням спецпідрозділів міліції проти Євгена Суслова та його родини. Про це йдеться у заяві "БЮТ", яку розповсюдила прес-служба блоку.

"Сьогоднішнє захоплення бійцями МВС громадської приймальні народного депутата від опозиційної фракції "БЮТ-Батьківщина" і, водночас, варварська атака співробітників міліції на будинок, де проживають батьки Євгена Суслова, є остаточним свідченням того, що після вчорашньої політичної розправи у Печерському суді над лідером опозиції Юлією Тимошенко та нищівної реакції на це рішення світової демократичної спільноти — режим Януковича остаточно і безповоротно став на шлях залякування і брутального політичного терору в країні", - заявили "бютівці".

Партія "Батьківщина" звертається до міністра внутрішніх справ Могильова, Генерального прокурора Пшонки із вимогою негайно припинити силове свавілля, знущання над законом, над свободою і правими людини.

"Ми наполегливо нагадуємо владі, що всі її дії зі знищення опозиції вже отримали адекватну реакції світу і неодмінно отримають жорстку відповідь українського народу. Ваше відчуття безкарності оманливе, відповідальність настане неминуче", - йдеться у заяві.

Партія "Батьківщина" також закликає дипломатичні представництва, міжнародні моніторингові організації, структури Європейського Союзу звернути увагу на факти застосування правоохоронних органів для репресій проти опозиційних політиків.

Зараз ви читаєте новину «Режим Януковича остаточно і безповоротно став на шлях залякування - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути