вівторок, 24 травня 2011 11:55

Репресивна влада падатиме з тріском - Фаріон

Репресивна влада падатиме з тріском - Фаріон

Репресії і брехня - єдиний спосіб, якими діє чинна влада.

Так вважає депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Ірина Фаріон.

"Поки що забирають людей, які не є, як правило, публічними - аби залякати велику кількість людей, які виходять на масові акції протесту", - прокоментувала вона обшук будинку свого однопартійця і депутата Пустомитівської районної ради Степана Підкуймухи.

Його заарештували 20 травня. 23 травня міліція обшукала його будинок. Звинувачують у груповому порушенні громадського порядку та хуліганстві у зв'язку з подіями 9 травня у Львові. 21 травня він оголосив голодування на знак протесту проти утримання під вартою. Йому загрожує до 4 років позбавлення волі.

"Ми звернулися сьогодні на сесії Львівської обласної ради з тим, щоб він припинив голодування. Оскільки для війни з цією владою - а саме в такому контексті ми з нею працюємо - потрібні наші сили, і фізичні в тому числі. Тому ми дуже сподіваємося, що він дослухається до нашого прохання", - відзначила політик.

"Я не Кассандра і не пророк Гелен, але одну тезу можу сказати - будь-яка влада, яка діє засобами репресій, першою падає під натиском тих репресій, і то з тріском, тобто так, що на посміх цілому світові", - підсумувала Фаріон.

Як відомо, постановою суду Підкуймуху утримуватимуть під вартою до 21 липня.

Зараз ви читаєте новину «Репресивна влада падатиме з тріском - Фаріон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути