четвер, 11 червня 2020 13:36

Рейтинг партії "Слуга народу" за рік впав на 15% - опитування

Рейтинг партії "Слуга народу" за рік впав на 15% - опитування
До Верховної Ради точно потрапили б партії: "Слуга народу", "ОПЗЖ", "Євросолідарність" та "Батьківщина". Фото: zaxid.net

Партію "Слуга народу" готові підтримати 28% українців, серед тих, хто визначився, якби парламентські вибори відбувалися наприкінці травня-початку червня 2020 року. Це на 15,16% менше, ніж патрія отримала на виборах у липні 2019 року - 43,16%.

Про це свідчать результати опитування КМІС від 24 травня - 4 червня.

До Верховної Ради точно потрапили б партії: "Слуга народу", "ОПЗЖ", "Євросолідарність" і "Батьківщина". "Голос" до парламенту не пройшов би. Також, враховуючи похибку, шанси подолати бар'єр у 5% мають ще "Сила і Честь", "Партія Шарія" та Радикальна партія Олега Ляшка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кого українці голосували б на виборах президента - свіжа соціологія

Зокрема, серед тих українців, які визначилися з вибором 28% проголосували б за партію "Слуга народу", 17,7% - за партію "Опозиційна платформа - За життя"; 16,2% - за партію "Європейська солідарність"; 8% - за партію "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", 4,7% - за партію "Сила і честь"; 4,7% - за "Партію Шарія"; 4,5% - за Радикальну партію Олега Ляшка; 3,8% - за партію "Голос".

3,3% опитаних викреслили б усі партії, 19,4% - не визначилися, за кого голосувати, 1,6% - відмовилися відповідати на запитання, 14,7% - сказали, що не голосуватимуть на виборах.

На парламентських виборах у липні 2019 року "Слугу народу" підтримали 43,16% виборців. До Ради ввійшла рекордна кількість нардепів від однієї партії - 254.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг партії "Слуга народу" за рік впав на 15% - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути