вівторок, 09 червня 2020 16:55

Підкилимні ігри: Лерос розказав про Єрмака, Венедіктову і ймовірну відставку Разумкова

Нардеп зі "Слуги народу" Гео Лерос розкрив, які підкилимні ігри відбуваються за лаштунками владних кабінетів. Даємо найцікавіші тези з його розмови із "Цензор.нет".

  Нардеп зі "Слуги народу" Гео Лерос каже, що за ним почали стежити невідомі, після того як оприлюднив записи про діяльність брата глави ОП Андрія Єрмака. Фото: facebook.com
Нардеп зі "Слуги народу" Гео Лерос каже, що за ним почали стежити невідомі, після того як оприлюднив записи про діяльність брата глави ОП Андрія Єрмака. Фото: facebook.com

Про главу Офісу президента Андрія Єрмака:
Коли зустрічається з моїми знайомими, колегами, він з приводу і без згадує мене. І як би між іншим завжди розповідає, що у нього на мене - отакенна величезна папка справ. І все - мені хана!
Тим самим він підтверджує, що, як канцеляр Офісу президента займається незаконним збором інформації. До мене намагалися прив'язати що завгодно, але я не порушував закон, до "схем" не маю ніякого відношення, тому їхні спроби нічим не увінчалися.

Про Тищенка і вибори в Києві:
Є соціологія, згідно з якою антирейтинг у Миколи Тищенка - під 80%. І я припускаю, що це - якийсь договірняк з керівництвом Києва: виставити слабкого кандидата, щоб злити під Кличка вибори.
Він (Тищенко. – Gazeta.ua) думає, що його серйозно просувають, на його перемогу розраховують.
Взагалі, за всіма процесами організації виборів столиці стоять люди Черновецького, вони присутні у всіх партіях - лідерах рейтингів. У Києві стане ще гірше, ніж було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадськість під Радою вимагала відставки Авакова

Хто зливає інформацію про корупціонерів:
Різні джерела. Є чиновники, які не згодні з варварством в їхніх відомствах або держпідприємствах, є офіцери, яким огидно мовчки спостерігати, як розкладають правоохоронну систему і дають імунітет злочинцям.
Приблизно 15% матеріалів, які я опублікував, надали колеги по фракції. Це люди, які самі не ризикнули це зробити.

Про Дмитра Разумкова і ОП:
Разумков нейтрально ставиться до всіх в парламенті. Через що його поважають багато депутатів. Але за інформацією, якою я зараз володію, Єрмак вів переговори з представниками фракцій, чи дадуть вони голоси за зняття Разумкова. Він уже робить цей замір. Знаю, що за зняття Разумкова фракції ОПЗЖ Єрмак пропонував крісло першого віце-спікера.
Упевнений, Разумков прекрасно розуміє картину. У нього є відносини з Офісом президента. І він точно не дурний хлопець і розуміє, що відбувається.

Про генпрокурорку Ірину Венедіктову і справи активістів:
Справу Гандзюк вона зливає. Я з нею дуже предметно і місцями жорстко "розмовляв" на минулому ТСК, вона втекла звідти з ганьбою. Я їй явно там заважаю. Ось і намагається мене викинути з ТСК. До того ж, Венедіктова зустрічається з нападниками на Стерненка. А зі Стерненком вона вирішила не зустрічатися. І у мене виникає питання: якщо ти такий великий об'єктивний прокурор, - в такому разі повинна заслухати дві сторони. Стерненко намагається до тебе потрапити на прийом, - візьми і його теж вислухай.
Венедіктова зайшла на посаду генпрокурора, пообіцявши, що посадить Порошенка. Але все ж ще перед виборами говорили, що Свинарчук під прикриттям Порошенка краде на "оборонці". Це ж ключовий цвях був! Так доведіть! Або - вийдіть і вибачтеся перед людиною, розпишіться в своїй нікчемності.

Про стеження і особисту безпеку:
Іноді, особливо в вихідні, коли більше вільного часу, якась "Шкода" їздить за мною, буває - якась "Тойота" їздить. Хтось під будинком стоїть постійно, по телефону розмовляє. Причому я спочатку подумав, що це новий мешканець будинку. Але людина постійно стоїть на вулиці. Думаю, як він може так стояти? Я з гумором до цього ставлюся.

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос виклав у вільний доступ відео, на яких брат керівника ОП Андрія Єрмака - Денис Єрмак - обговорює питання призначення на різні державні посади.
Андрій Єрмак через це відео подав заяву у СБУ і ДБР. Згодом Лерос оприлюднив нові записи.
Щодо нього у ДБР відкрили кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Підкилимні ігри: Лерос розказав про Єрмака, Венедіктову і ймовірну відставку Разумкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути