четвер, 04 квітня 2013 11:42

Спецтема: Демарш провладної більшості

"Регіони" починають антиконституційний переворот та правління хунти - "бютівець"

"Регіони" починають антиконституційний переворот та правління хунти - "бютівець"
Юрій Одарченко ФОТО: ukrgazeta.com

Збори народних депутатів у малій залі засідань в Будинку комітетів на вулиці Банкова, 6/6, де, за наказом Президента Януковича має відбутися "альтернативна сесія" Верховної ради, ніщо інше як антиконституційних переворот.

Про повідомив народний депутат від "Батьківщини" Юрій Одарченко.

За його словами, близько 10-ї години до представників опозиції підійшов Голова Верховної ради Володимир Рибак з питанням "чи не бажаємо ми працювати?".

"Коли ми відповіли, що працювати будемо лише після призначення виборів у Києві, він кудись пішов. Разом з ним із залу забралися всі представники Партії регіонів та комуністів. Наразі відомо, що Рибак планує зібрати депутатів у Будинку комітетів для проведення пленарного засідання" - повідомив Одарченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович вчора "ганяв "регіоналів" як псів" - Яценюк

Депутат нагадав, що перенесення засідань із будинку на вулиці Грушевського, 5, можливе лише за рішенням Верховної ради, яке приймається у залі засідань Верховної ради. Виключенням для цього є тільки одне – введення надзвичайного або військового стану.

"Ми застерігаємо Партію регіонів від дій, які призводять до розколу не лише у Верховній раді, але й в усьому суспільстві. Нагадуємо Голові Верховної ради, що після подій 2000 року, коли Медведчук проводив альтернативну сесію в "Українському домі", до Регламенту були внесені зміни, які роблять неможливими такі дії. Якщо Янукович піде на це – означати це буде єдину річ – державний переворот з боку Партії регіонів та початок правління хунти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вони можуть переїхати навіть у Межигір'я і за щось там голосувати" - Яценюк про акцію "Регіонів"

За словами Одарченка, голосування Партії регіонів поза межами сесійного залу може бути викликано також тим, що на вулиці Банкової немає системи для голосування, а тому є можливість підрахунку голосів з фальсифікацією.

"Без поіменного голосування буде реальна можливість нарахувати навіть 300 голосів за будь-яке рішення" - запевнив народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" починають антиконституційний переворот та правління хунти - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути