четвер, 04 квітня 2013 10:49

"Вони можуть переїхати навіть у Межигір'я і за щось там голосувати" - Яценюк про акцію "Регіонів"

"Вони можуть переїхати навіть у Межигір'я і за щось там голосувати" - Яценюк про акцію "Регіонів"
За словами Яценюка, будь-яке рішення, прийняте поза межами сесійної зали, є "пустим словом". Фото: polittech.org

Партія регіонів розпочала операцію "Дім-2".

Про це в інтерв'ю журналістам сказав керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Колись був Український дім, коли вони втекли у приміщення Верховної Ради України. Зараз вони зробили так само. Це все тому, що у Партії регіонів немає більшості. Протягом усіх засідань ВР це було зрозуміло. Під час жодного голосування Партія регіонів не набирала більше 200 голосів. Зараз вони перебігли на Банкову і там начебто будуть проводити незрозумілі зібрання, незрозумілої кількості народних депутатів України", - зауважив він.

Яценюк наголосив, що згідно з Конституцією та рішенням Конституційного Суду засідання Верховної Ради можуть відбуватися виключно у сесійній залі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати від більшості запросили спікера на нараду, аби поговорити про розпуск Ради?

"Вони можуть переїхати навіть у Межигір'я. Зібратися там чоловік 10-15, за щось голосувати. Там одразу будуть підписувати якісь незрозумілі акти. Їхня сьогоднішня акція - це прояв безсилля і слабкості. Там можуть бути прийняті будь-які рішення - меню фуршета, яку вони машину нову для себе купують, порахують гроші, які вони вкрали за останні три роки", - зазначив депутат.

Політик запевнив, що будь-яке рішення, прийняте поза межами сесійної зали, є "пустим словом".

Коментуючи заяву спікера Володимира Рибака про те, що на цьому засіданні "регіонали" можуть прийняти рішення про саморозпуск, керівник "Батьківщини" заявив: "Треба читати Конституцію та закони. У жодному законі не записано, що парламент може прийняти рішення про саморозпуск. Вони просто лякають. Партія регіонів усе за опозицію хвилюється, а насправді у них у самих серйозний розкол. Їхні опозиційні депутати не те, що не розглядають питання дострокових виборів, вони голосуватимуть категорично проти змін до закону "Про державний бюджет", які будуть пов'язані з виборчою кампанією. Ми як опозиція готові до будь-якого сценарію, у тому числі до дострокових як президентських, так і парламентських виборів".

Зараз ви читаєте новину «"Вони можуть переїхати навіть у Межигір'я і за щось там голосувати" - Яценюк про акцію "Регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути