Ексклюзиви
середа, 20 травня 2009 15:03

"Регіони" готові голосувати тільки за відставку Кабміну в цілому

"Регіони" готові голосувати тільки за відставку Кабміну в цілому
Партія регіонів не голосуватиме за відставку окремих міністрів, а проголосує тільки за відставку Кабміну в цілому. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, коментуючи сьогоднішню заяву прем"єр-міністра Юлії Тимошенко щодо підозри в корупції міністра оборони Юрія Єханурова і відповідаючи на уточнююче питання, чи буде Партія регіонів голосувати за відставку глави Міноборони, якщо це питання буде винесено в сесійну залу. "У випадку, якщо Тимошенко напише заяву про відставку уряду, Партія регіонів проголосує одноголосно за цю заяву, а що стосується окремо взятих міністрів, то це їх проблема - вони всі корупційні", - сказав Єфремов.

Сьогодні Тимошенко заявила, що звернеться до Віктора Ющенка з проханням подати до Верховної Ради пропозиції на звільнення Єханурова.

Тимошенко має намір особисто зустрітися з генеральним прокурор Олександром Медведьком і попросити його розслідувати справу щодо корупції в Міноборони. За її словами, в МВС необхідно створити спеціальну слідчу групу із розслідування фактів корупційних діянь в Міноборони, а уповноважений уряду з боротьби з корупцією має взяти цю справу під особистий контроль.

За матеріалами: РБК-Україна, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" готові голосувати тільки за відставку Кабміну в цілому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути