середа, 27 квітня 2011 12:33

Регіоналу в ДТП відірвало ногу

Регіоналу в ДТП відірвало ногу

У понеділок, 25 квітня, у дорожній пригоді постраждав депутат міської ради м. Словянськ, що на Донеччині, Микола Шуткевич.

Подія сталася пізно увечері другого дня Пасхи. 50-річний директор закритого акціонерного товариства "Комплекс-центр" їхав на своєму мотоциклі. Травмованого чоловіка доправили до травматологічного відділення міської лікарні №2 м. Дружківка.

Як повідомив "завідувач відділення Вячеслав Бабанов, у результаті ДТП Шуткевичу відірвало ліву ногу, пишуть Регіональні новини.

Із Донецька для консультацій були викликані двоє фахівців – наразі тяжкий стан депутата не дозволяє його транспортувати в інший медзаклад. Лікарі борються за його життя.

Микола Шуткевич одержав депутатський мандат, будучи шостим у списку Партії регіонів. У міській раді Слов'янська очолює комісію з питань регулювання земельних відносин, благоустрою, охорони навколишнього середовища та контролю за раціональним використанням природних ресурсів. До сфери його інтересів входять центральний ринок міста, готель "Колос" і ряд торгових об'єктів. Захоплюється байкерством. Декілька разів балотувався у мери Слов'янська, депутатом обирається уже не перший раз.

Нещодавно в Києві сталася аварія, в результаті якої загинув депутат Партії регіонів Микола Лісін, який розігнав свій автомобіль і не зміг впоратися з керуванням.

Зараз ви читаєте новину «Регіоналу в ДТП відірвало ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути