пʼятниця, 22 квітня 2011 11:45

У крові Лісіна виявили алкоголь, а його авто їхало зі швидкістю 270 км/год

У крові Лісіна виявили алкоголь, а його авто їхало зі швидкістю 270 км/год

За даними джерела близького до департаменту ДАІ МВС, швидкість автомобіля "Lamborghini Gallardo", за кермом якого розбився народний депутат Микола Лісін в момент зіткнення складала до 270 км/ч.

Про це пише Цензор.нет.

"Причиною втрати керування автомобілем стало торкання бордюру тротуару на високій швидкості, яка могла становити 250 - 270 км/год" - відзначило джерело, неофіційно прокоментувавши результати розслідування ДТП.

Спочатку в ЗМІ лунали заяви про значно меншу швидкість машини Лісіна.

"Депутат повертався з публічного заходу. У крові загиблого виявлено алкоголь. Він забрав ключі від машини у свого охоронця, і вирішив вести автомобіль сам. Охорона їхала ззаду, але значно відстала. Разом з Лісіним на передньому пасажирському сидінні "Lamborghini" була жінка. У момент аварії її викинуло з машини і вона залишилася в живих, зараз знаходиться у важкому стані в лікарні. Депутат загинув у результаті важкої динамічної травми від удару об кермо. Якщо б він був пристебнутий, у нього були б хороші шанси вижити", - повідомило джерело.

Як відомо, свідки аварії також розповідали про немаленьку швидкість авто. Машина розбилась на повороті, де не так і складно потрапити у стовп.

Зараз ви читаєте новину «У крові Лісіна виявили алкоголь, а його авто їхало зі швидкістю 270 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути