Ексклюзиви
четвер, 29 вересня 2011 16:01

"Регіоналка": Яценюк - "Боягуз", Луценко - "Бовдур"

"Регіоналка": Яценюк - "Боягуз", Луценко - "Бовдур"

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк не впевнений у силах очолюваної ним політичної сили і в той же час переконаний в блискучій перемозі Партії регіонів на парламентських виборах 2012 року.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, такий висновок зробила народний депутат-"регіонал" Олена Бондаренко.

Бондаренко, зокрема, зазначила: "Саме невпевненість в електоральній потенції своєї політичної сили штовхає лідера "Фронту змін" на заклики бойкотувати парламентські вибори у 2012 році".

"Особисто мені Арсеній Яценюк усіма своїми метаннями і відчайдушним вереском нагадує яскравого персонажа знаменитої радянської комедії "Кавказька полонянка" - Боягуза. Якщо йти за логікою сюжетної лінії, неважко помітити, що у Боягуза-Яценюка є спільники - "Бувалий" Олександр Турчинов і "Бовдур" Юрій Луценко, а керує цією ОПУ - опозиційним політичним угрупованням, - пані-товариш Саахова, яка, як і її кінематографічний прототип, дуже не хотіла розмовляти з прокурором, однак робити це все ж таки довелося", - підкреслила Бондаренко.

Політик заявила, що Яценюку з такими особистими якостями "місце не у великій політиці, а в дитячій пісочниці".

"Замість того, щоб висувати несвоєчасні ідеї з приводу виборів президента у парламенті, краще грати у війнушку з іншими дітьми у дворі біля мами. Ця метушня дасть йому спокій хоча б у тому сенсі, що, якщо старші хлопці заберуть улюблену іграшку, його хоч хтось неодмінно пожаліє і подасть носовичок", - резюмувала "регіоналка".

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналка": Яценюк - "Боягуз", Луценко - "Бовдур"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути