четвер, 29 вересня 2011 13:25

Яценюк: ПР хоче змінити закон про вибори, бо її рейтинг впав

Яценюк: ПР хоче змінити закон про вибори, бо її рейтинг впав

Лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк вважає, що Партія регіонів може через падіння рейтингів змінити Конституцію, щоб обирати президента в парламенті у 2015 році.

Таку думку Яценюк висловив у четвер журналістам під Печерським судом, повідомляє "Українська правда".

"Зміни виборчого закону, запропоновані Партією регіонів, зумовлені суттєвим падінням рейтингу партії. Такі зміни зумовлені тим, що ПР хоче підлаштувати під себе цей закон для того, щоб отримати не просто 226 голосів, а 300 у наступному парламенті", - заявив він.

"І якщо справи підуть погано у 2015 році, то навіщо тоді вже звертатись до українського народу з тим, щоб провести прямі президентські вибори? Можна вже звернутися до парламенту, знову змінити Конституцію і прямо там в парламенті призначити президента", - зазначив Яценюк

Коментуючи закони про декриміналізацію економічних злочинів, Яценюк висловив переконання, що ухвалення цих законів залежить виключно від політичної волі керівництва держави.

"Якщо буде вказівка більшості, то парламент ухвалить цей закон швидше, ніж Партія регіонів зайде у приміщення парламенту", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: ПР хоче змінити закон про вибори, бо її рейтинг впав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути