Ексклюзиви
понеділок, 15 вересня 2008 14:28

Регіонали знають, скільки залишилось Яценюку бути спікером ВР

Після оголошення про припинення діяльності коаліції Арсеній Яценюк залишається головою Верховної Ради до формування нової коаліції.

Про це в інтерв"ю журналістам сказав голова парламентського Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради Олександр Єремов.

Він зазначив, що в коаліційній угоді між БЮТ та НУ-НС йдеться про те, що голова ВР іде у відставку після припинення діяльності коаліції, але ця угода не є правовим документом.

Єфремов підкреслив, що згідно із законодавством, голова ВР залишається на своїй посаді до формування нової коаліції.

Він зазначив, що в разі оголошення про припинення діяльності коаліції НУ-НС та БЮТ розпочнуться переговори щодо створення нової коаліції або "старої-нової" коаліції.

При цьому Єфремов висловив переконання, що нові вибори до парламенту для держави - це "складний процес, і на них можна йти лише при крайній необхідності".

Він наголосив, що завдання політиків полягає в тому, щоб знайти конструктивні рішення і щоб парламент запрацював, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Регіонали знають, скільки залишилось Яценюку бути спікером ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути