понеділок, 10 червня 2013 09:04

"Регіонали" збираються провести позачергове засідання на цьому тижні - ЗМІ

"Регіонали" збираються провести позачергове засідання на цьому тижні - ЗМІ
Фото: dt.ua

Представники парламентської більшості знайшли можливість почати роботу Верховної Ради в обхід оголошених вимог опозиції, яка заблокувала трибуну. У п'ятницю фракції Партії регіонів (ПР) і Компартії зібрали близько 240 підписів народних депутатів за проведення позачергового засідання. Воно може бути призначене на середу або четвер і відбутися за межами будівлі парламенту, стверджують у ПР. В опозиції готові протистояти більшості.

Про це пише Комерсант-Україна з посиланням на джерела в Партії регіонів.

"Засідання відбудеться в середу або в четвер. Підписні листи складалися без дати і порядку денного. Швидше за все спірні питання не будуть виноситися на голосування - до порядку денного будуть внесені законопроекти, що стосуються європейської інтеграції та бюджету, зокрема прийняття бюджетної резолюції. Якщо депутати від опозиції не розблокують трибуну, вийде, що вони перешкоджають ухваленню цих рішень", - повідомив один з представників ПР і додав, що депутатів попросили не їхати з Києва.

"Якщо вони думають, що депутати від опозиції не приїдуть на позачергове засідання, то вони помиляються. Якщо будуть десь ховатися по норах, як кроти, то нічого, знайдемо їх і там", - пообіцяв глава фракції "Свобода" Олег Тягнибок.

У ПР неохоче обговорюють підготовку до проведення позачергового засідання. "Все, що необхідно для проведення позачергового засідання, вже зроблено", - сказав "видання" перший заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов.

Нагадаємо, що 4 квітня 244 народних депутата провели виїзне засідання Ради, зібравшись в будівлі парламентських комітетів на вул. Банковій, 6-8.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" збираються провести позачергове засідання на цьому тижні - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути