понеділок, 20 січня 2014 18:43

"Регіонали" просять Януковича ввести надзвичайний стан у Києві

"Регіонали" просять Януковича ввести надзвичайний стан у Києві
Фракція Партії регіонів у Луганській обласній раді звернулася до президента України Віктора Януковича прийняти жорсткі заходи по наведенню порядку аж до введення в Києві надзвичайного стану. Про це повідомляє прес-служба Луганської облради.

"Звертаємося до Президента України як до гаранта Конституції україни з проханням вжити жорстких заходів для наведення порядку та відновлення законності аж до введення в Києві надзвичайного стану", - йдеться у зверненні.

На думку "регіоналів", Євромайдан, як мирна акція "закінчився ввечері 19 січня, коли він виродився в силове протистояння, яке поставило країну на межу громадянської війни".

"Вчорашні сутички у Києві організовані і спровоковані радикально налаштованими бойовиками націоналістичних організацій, мета яких - повалити чинну  законнообранну владу", - йдеться в тексті заяви фракції ПР.

Крім того, в заяві йдеться про те, що відповідальність за події у Києві 19 січня повинні понести не тільки "ті, хто палив автобуси і кидав каміння у правоохоронців, але і Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок, протягом останніх тижнів підігрівали в людях агресію і істерію".

Нагадаємо, що в центрі Києва на вулиці Грушевського вже більше доби продовжують сутички з міліціонерами. МВС затримало більше 20 людей у зв'язку з заворушеннями на вулиці Грушевського в Києві.
Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" просять Януковича ввести надзвичайний стан у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути