Ексклюзиви
пʼятниця, 01 лютого 2013 21:34

"Регіонали" проігнорували ток-шоу на "Інтері"

"Регіонали" проігнорували ток-шоу на "Інтері"
Ганна Безулик Фото: westua.net

Сьогодні на програму "Справедливість" на телеканалі "Інтер" не прийшов жоден представник Партії регіонів, де розглядається питання про вбивство Євгена Щербаня. Про це повідомила під час прямого ефіру Ганна Безулик, повідомляє УНН.

"Сьогодні з різних причин абсолютно всі члени і представники партії влади, до яких ми зверталися, відмовилися брати участь у сьогоднішній дискусії. Саме тому у нас сьогодні опозиція буде дебатувати з експертним середовищем", - сказала ведуча.

На програму навіть не прийшли представники Генпрокуратури.

"Але, власне, це справа депутатів – йти їм на ефір чи ні. Інша справа – державні службовці. Безумовно, для нас було дуже важливим, аби в цій студії була представлена думка Генеральної прокуратури, яка є ініціатором цієї надзвичайно резонансної історії. Шкода, вони не змогли знайти представника хоча б для включення в нашу програму. Хоча ми чекаємо на них: впродовж усього ефіру ви можете з'явитися в цій студії і висловити свої думки. Поки що ми будемо спілкуватися лише з такими віртуальними зображеннями", - зазначила Безулик.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" проігнорували ток-шоу на "Інтері" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

88

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути