субота, 03 листопада 2012 02:43

"Регіонали" помітили низький рівень політичної культури в Україні

"Регіонали" помітили низький рівень політичної культури в  Україні
Юрій Мірошниченко: ПР йшла на вибори не воювати. Фото: www.acp.org.ua

Проблеми на деяких округах повязані з низькою політчиною культурою всіх політиків.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.

"Партія регіонів, на мій погляд, йшла не воювати на ці вибори. Ми  - партія, яка прийшла створювати. І на чолі з нашим президентом Віктором Януковичем ми говорили про наші плани і здобутки. Партія регіонів відкрита до співпраці і зараз, коли сформований новий склад парламенту. Ми говоримо не про війну. Ми не збираємося когось принижувати чи засуджувати, ми не хочемо дивитися в минули. Ми всі дивимося в майбутнє", - наголосив він.

Мірошниченко додав: "І всі ми разом, українські політики, саме і отримали повноваження у Верховній Раді, щоби покращити і побутовий, і політичний стан нашого суспільства. Ці вибори були черговим іспитом на демократію".

"Регіонал" розповів, що влада і далі буде здійснювати свої реформи "в усіх тих європейських стандартах, до яких прагнуть всі ці політики, але, на жаль, не всі роблять кроки в цьому напрямку".

"Крім того, я думаю, що нас з вами треба винести уроки з цих виборів. Уроки, пов'язані з підвищенням політичної культури. Адже всі ці проблеми, де не встановлені на якихось округах результати. Не встановлені тими комісіях, куди всім ми делегували своїх представників. І власне, ті рекомендації, які нам давала і ОБСЄ, і інші спостерігачі, мають бути основною для  вдосконалення демократичних механізмів", - підкреслив Мірощниченко

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" помітили низький рівень політичної культури в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути