Ексклюзиви
пʼятниця, 04 червня 2010 11:02

Регіонали поклялися більше не брехати виборцям

Регіонали поклялися більше не брехати виборцям

Партія регіонів заявляє, що влада буде підкріплювати свої обіцянки конкретними діями.

Про це йдеться у заяві політичної сили, присвяченій 100 дням президентства Віктора Януковича.

"Влада більше не буде годувати країну пустопорожніми обіцянками. Кожен пункт президентської програми підкріплений конкретними діями", - сказано у ній.

За словами "регіоналів", головна мета реформ - "покращення життя простих українців, приведення його до стандартів, за якими живе цивілізований світ".

"Стабільно та ефективно працююча економіка дозволить наповнити бюджет, підвищити соціальні стандарти та навести лад у таких сферах, як медичне обслуговування, освіта, пенсійне забезпечення. Послуги мають стати якісними та доступними, а зарплати і пенсії - гідними", - заявляють вони.

В заяві також зазначається, що економічне зростання призведе до культурного підйому, що забезпечить розвиток титульної нації.

Регіонали також закликали усіх громадян України незалежно від політичних поглядів "об'єднуватися, вкласти часточку своєї праці у швидке та якісне втілення перетворень".

Нагадаємо, що серед обіцянок, які дав Віктор Янукович у президентській програмі є надання російській мові статусу другої державної, перехід війська на контрактну армію вже в наступному році.

Прес-служба Партії регіонів

Зараз ви читаєте новину «Регіонали поклялися більше не брехати виборцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути