четвер, 03 червня 2010 22:28

Янукович штовхає країну до військового союзу - Турчинов

Янукович штовхає країну до військового союзу - Турчинов

Новоприйняті закони парламентською більшістю важко назвати реформаторськими.

Про це сьогодні ввечері в ефірі "5 каналу" сказав колишній перший віце-прем'єр і соратник лідерки БЮТ Олександр Турчинов.

"У законі, про який говорив пан Азаров (про внутрішню і зовнішню політику - ред.), перекреслена євроатлантична інтеграція України і взагалі не говориться про державний статус української мови. На виконання домовленостей з РФ правляча коаліція, президент і уряд формують площину, прикриваючись позаблоковим статусом, надати умови для розташування російської військової бази на нашій території. Також готується підгрунтя для того, щоб поставити знак питання під статусом державної мови", - наголосив він.

На переконання Турчинова, ухвалений у першому читанні закон - це політичний крок, який повністю розбалансовує пріоритети нашої країни.

"Якби він був пов'язаний із завершенням перебування Чорноморського флоту на території України, тоді можна було обговорити, що це дійсно позаблоковий напрямок. Тепер у нас чітко одновекторна політика. Нас все більше і більше підштовхують до конкретного військово-політичного союзу", - зазначив соратник Тимошенко.

Турчинов заявив, що треба негайно на найближчих виборах відстороняти від влади цю команду. За його словами, іншого шляху зупинити цей небезпечний для країни процес не існує.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович штовхає країну до військового союзу - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути