четвер, 03 червня 2010 18:02

"Змістовне, глибоке, потужне, всеосяжне" - політики про звернення Януковича

"Змістовне, глибоке, потужне, всеосяжне" - політики про звернення Януковича

В Україні за останні 5 років не було більш змістовного і глибокого документа від чиновника високого рангу, який би перевершив звернення президента України Віктора Януковича до українського народу.

Таку думку у четвер висловив народний депутат від Блоку Литвина, член комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Гриневецький.

"За останні 5 років це, мабуть, один з фундаментальних виступів державного мужа, причому такий, що охоплює всі сфери. Видно, що попрацювали досить серйозно експерти-аналітики, і, що найголовніше, академія наук та інститут стратегічних досліджень", - сказав він, додавши, що "це обнадіює".

Він також зазначив, що у зверненні Президента визначено зрозумілі та доступні цілі як у зовнішній політиці, так і всередині країни.

Члени Кабінету міністрів називають звернення президента України Віктор Янукович до народу "всеосяжним і потужним".

"Потужне послання. Залишилося його втілити в життя", - сказав міністр економіки України Василь Цушко після виступу глави держави.

У свою чергу віце-прем'єр з аграрних питань Віктор Слаута назвав реальними для виконання завдання, визначені президентом у його зверненні. "Всеосяжне, потужне послання. Мені сподобалося, що президент читав це послання усвідомлено", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «"Змістовне, глибоке, потужне, всеосяжне" - політики про звернення Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути