четвер, 04 квітня 2013 16:48

"Регіонали" налаштовані завтра працювати в Раді

"Регіонали" налаштовані завтра працювати в Раді
Володимир Олійник. Фото: ipress.ua

Народні депутати від Партії регіонів готові завтра прийти до Верховної Ради і конструктивно працювати.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

Коментуючи обвинувачення представників опозиції, що "регіонали" сьогодні організували "конституційний переворот", Олійник запевнив, що якраз цим займається опозиція.

"А блокування як тоді називається? Роботою? Хай не сходять там з розуму. Я скажу відверто: від блокування, буває, люди перегріваються. І інколи дають неадекватні оцінки. Ми сьогодні працювали легітимно, конституційно. І всі ці звинувачення я відкидаю", - обурився "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завтра парламентська більшість планує зібратися у сесійній залі ВР

Нардеп зауважив, що сьогодні на "виїзному" засіданні більшості було розглянуто близько трьох десяткі законопроектів.

"Три перших євроінтеграційних не прийшли і їх розгляд перенесли. Були серйозні дискусії. Сесія проходила не за принципом "одобрямсу" і з деяких питань не було голосів. Комуністи вставали і казали: "Ні", тоді ми рахували і голосів не вистачало. Але сьогодні була робота — виступали, голосували. А то 445 дорослих дядьків, які зібралися у Верховній Раді, зарплату отримують, сидять в комфорті і блокують, і вважають, що це велика робота", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог: у провладних рядах реалізуються одразу два плани - "Сімейний" і Клюєва

Олійник також запевнив, що завтра "регіонали" прийдуть до Верховної Ради, де мають намір працювати у звичному режимі, якщо опозиція знову не заблокує парламент.

"Завтра ми будемо в залі і будемо продовжувати там. Якщо будуть спроби нам диктувати таку форму бездіяльності, то ми знову можемо провести засідання (поза Верхвоної Ради — ред.)", - розповів парламентар.

Він додав: "Якщо мене хтось буде переконувати, що є велике значення, де Верховна Рада засідає, то мене буде цікавити чи легітимна вона. Якщо у них є 226 голосів, то хай зберуть Раду і скажуть: "Ми і без вас проведемо засідання". Але ж немає. А у нас же 244 депутати було зареєстровано, є підписи".

"Ми завжди схильні до пошуку консенсусу і роботи. Але в такий спосіб, коли ми від них залежатиме — будемо ми працювати, чи ні — так не вийде. У них так багато забаганок, то, думаю, ми так 5 років і будемо блокувати парламент. То одне, то друге, то третє", - обурився Олійник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наливайченко ініціює відставку уряду Азарова на Комітеті у закордонних справах

"То і нехай сидять там під куполом у карти грають. Візьмуть рулетку, якраз круглий зал — нехай собі крутять. Слухають один одного, виступають. Я скажу відверто: увага суспільства буде прикута не до тих, хто перетворює Верховну Раду у клоунаду, а до тих, де приймаються рішення. І там будуть питати: "А що за рішення, чому таке?". А там (де опозиція — ред.) не буде жодного журналіста, бо там не цікаво: то влада не така, то ще щось. Ну й що, що влада не така, треба ж якісь рішення приймати!", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" налаштовані завтра працювати в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути