четвер, 04 квітня 2013 15:58

Проведення "регіоналами" засідання поза межами Ради — кримінальний злочин - Палій

Проведення "регіоналами" засідання поза межами Ради — кримінальний злочин - Палій
Фото: radiosvoboda.org

Проведення Партією регіонів засідання парламенту поза межами Верховної Ради — кримінальний злочин. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олександр Палій.

"Спочатку люди під різними видами тиску написали заяву, а потім їх відкликали. Вони мають право таке робити. Навіть зараз опозиціонери публікують фотографії цих заяв, написаних власною рукою. Вся ця істерика, яку влада сьогодні організовує, пов'язана з тим, що влада не отримала на виборах 300 голосів для того, щоб написати Конституцію і законсервувати себе навічно. Зараз влада навмисне себе так поводить, дискредитує парламентаризм, щоб потім провести референдум і захопити усю владу. Але ці чотири чи три депутати не вирішують принципово ситуацію. В них навіть немає 200 депутатів, які б прийшли до них на сесію. Про це свідчить і опозиція, і журналісти, які ведуть трансляцію", - розповідає політолог.

Палій наголошує, що зараз відбувається не засідання Верховної Ради, а всього лиш збори опозиції і окремо збори влади. "А те, що влада називає свої збори засіданням — це кримінальний злочин. Це спроба захопити владу, крім того це позбавлення киян законного права обирати собі владу", - підкреслює він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завтра парламентська більшість планує зібратися у сесійній залі ВР

На думку політолога, влада так поводиться тому, що "боїться часу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ударівці" пішли рахувати більшість, аби мати факти незаконності при розглядах у суді

"Годинник тікає і час невпинно наближається. Як би зберегти свої правління, свої насолоди навічно, - думають вони. Дивлячись, як вони привласнюють державне майно, спадає думка, що нинішні можновладці мають таку ілюзію, що житимуть 200 років. Але жодного 200-річного олігарха я не бачив".

 

Зараз ви читаєте новину «Проведення "регіоналами" засідання поза межами Ради — кримінальний злочин - Палій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

283

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути