вівторок, 09 квітня 2013 13:51

"Регіонали" найбільше бояться активістів "Свободи", бо вони є небезпечними для ПР - Аронець

"Регіонали" найбільше бояться активістів "Свободи", бо вони є небезпечними для ПР - Аронець
На думку Аронця, у ПР бояться активістів "Свободи", тому такими діями правоохоронців їх намагаються залякати. Фото: twitter.com

"Свободівців" міліція затримує не через те, що хоче прив'язати її членів до справи зі сніжками, а з метою просто залякати.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив помічник нардепа-"свободівця" Олександр Аронець.

Нагадаємо, учора міліція затримала "свободівця" Артема Дробота з університету Києво-Могилянської академії, де він навчається і допитувала у відділку аж до вечора.

"Такі дії правоохоронців щодо "свободівців" триватимуть до тих пір, доки не знайдуть якусь людину, на яку можна буде все спихнути, - говорить Аронець. - Я не думаю, що це буде представник "Свободи", тому що, по-перше, "Свобода" як партія, а також її активісти не брали в цьому участі. Оскільки міліціонерам треба вислужитися, то їм потрібна людина, яка б понесла за це якусь відповідальність, хоча б адміністративну".

За словами "свободівця", справа зі сніжками під ВР уже набула політичного відтінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві міліція викрала "свободівця" прямо з університету

"Оскільки ця справа набула такого широкого розголосу, це так дуже мусолилося окремими представниками Партії регіонів, зокрема Шуфричем, який там свої полум'яні промови виголошував. Відповідно, це все вже набуло такої політичної справи. Очевидно, це не є справою про нанесення якихось тілесних пошкоджень. Хоча "Регіони" намагаються це перевести все-таки в побутове русло того, що от нанесені якісь фізичні ушкодження комусь, що це взагалі тероризм тощо", - зазначив він.

На думку Аронця, у Партії регіонів бояться активістів "Свободи", тому такими діями правоохоронців їх намагаються залякати.

"Свободу" вони пресують не через те, що хочуть прив'язати її членів до цієї справи зі сніжками, а з метою просто залякати. Адже відомо, що саме у нашій партії є дуже багато реальних активістів партійних, які виходять на мітинги не за гроші, а за переконання. Відповідно, цього Партія регіонів боїться найбільше. Такі активісти, як у "Свободи", є небезпечними для ПР", - переконаний помічник нардепа.

Він також додав: "Скільки все це триватиме – невідомо. Вони ще мабуть деяких наших активістів будуть вихоплювати чи з дому, чи то з роботи. У них уже давно є дані про активістів "Свободи", які постійно беруть участь мітингах. Тому варто очікувати, що ще будуть такі випадки із затриманням "свободівців".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" найбільше бояться активістів "Свободи", бо вони є небезпечними для ПР - Аронець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

150

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути