пʼятниця, 27 січня 2012 12:51

Регіонали дружно проголосували у ПАРЄ за перспективу санкцій проти України

Регіонали дружно проголосували у ПАРЄ за перспективу санкцій проти України

За можливість введення санкцій проти України, передбачених у прийнятій вчора резолюції ПАРЄ щодо України, у повному складі проголосували депутати від Партії регіонів, які входять до складу української делегації у ПАРЄ. Про це "Главкому" повідомили в прес-службі ПАРЄ.

"За резолюцію проголосувала вся українська делегація у повному складі, як представники опозиції, так і більшості. Єдиний, хто не підтримав резолюцію - народний депутат Оксана Білозір", - повідомили в ПАРЄ.

Нагадаємо, вчора, 26 січня, ПАРЄ схвалила резолюцію "Функціонування демократичних інститутів в Україні". За резолюцію проголосували 69 депутатів, проти - 8, утрималися - 14.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПАРЄ озвучила вимоги і оголосила ультиматум Януковичу

Згідно документу, Парламентська асамблея РЄ не виключає застосування санкцій проти України за невиконання своїх вимог.

Депутат від Партії регіонів Олексій Плотніков, коментуючи прийняття ПАРЄ резолюції щодо України, заявив, що "ми задоволені резолюцією ПАРЄ, прийнятою в четвер, як задоволені в цілому й проходженням цього процесу".

"Не всі наші поправки були враховані. На жаль, Асамблея проголосувала за можливість введення певних санкцій проти України", - зазначив він.

Слід відзначити, що до складу української делегації у ПАРЄ входять наступні народні депутати-регіонали: Іван Попеску, Сергій Головатий, Сергій Ківалов, Сергій Клюєв, Юлія Льовочкіна, Олексій Плотніков, Володимир Рибак, Володимир Вечерко та Віктор Янукович-молодший.

Зараз ви читаєте новину «Регіонали дружно проголосували у ПАРЄ за перспективу санкцій проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути