понеділок, 28 травня 2012 12:01

"Регіонали" бояться дострокових виборів, бо не встигнуть їх сфальсифікувати - нардеп

"Регіонали" бояться дострокових виборів, бо не встигнуть їх сфальсифікувати - нардеп
Володимир Ар'єв запевнив, що опозиції байдуже, коли будуть вибори. Фото: www.radiosvoboda.org

Партія регіонів боїться дострокових виборів, бо не встигне підготуватися до їхньої фальсифікації.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат Володимир Ар'єв, коментуючи пропозицію спікера Володимира Литвина достроково розпустити Верховну Раду.

"Я взагалі вважаю, що чому б і ні. Тим паче ще пару місяців туди-сюди нічого не дадуть. З іншого боку, ми до цієї пропозиції ставимося нейтрально. Чи зараз, чи потім — великого значення не має. Але ми, опозиційні сили, не боїмося виборів. Хай їх боїться Партія регіонів, яка вже показала свою реакцію, що на 2 місяці раніше — для них це вже дуже боляче", - підкреслив він.

Водночас, Ар'єв припустив, що за Конституцією за півроку до завершення кадеції чинної Верховної Ради, не можна розпускати парламент. "Якщо я не помиляюсь. Про це йдеться в старій Конституції", - додав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За півроку до виборів розпустити парламент неможливо — Юрій Костенко

"Нунсівець" переконаний, що подібні пропозиції залишаться лише заявами і не матимуть справжньої реалізації.

"Я думаю, що це не реально. Це залишиться заявою і все. З точки зору реалістичного сценарію — це нічого не дасть, - переконаний парламентар. - Інша справа, що Партії регіонів однозначно проти цього і вона одразу заволала: "ні, ніяких дострокових виборів".

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чому Партія регіонів так негативно сприйняла цю пропозицію голови верховної Ради, Ар'єв запевнив, що влада боїться, що за такий короткий проміжок часу не встигне підготуватися до фальсифікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин не захотів сьогодні "бігати по кутках" Верховної Ради

"Вони розуміють, що за будь-яких обставин вони вибори чесно виграти не зможуть, а тут менше часу на підготовку до фальсифікацій", - підкреслив нардеп.

Нагадаємо, що спікер Володимир Литвин запропонував розпустити парламент після бійки, яка сталася у ВР під час обговорення "мовного" законопроекту. Голова ВР впевнений, що депутати повинні припинити "мучити країну" і кожен зі своєю правдою піти до народу: "Це було б чесно, далі так продовжуватися не може. Мені соромно перед людьми, які запитують, що там у вас відбувається", - розказав Литвин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин пропонує розпустити Верховну Раду: "Далі так продовжуватися не може. Мені соромно..."

Водночас, лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк вважає, що спікер запізнився з цією пропозицією на 2 роки. "Якщо Литвин так хоче розпуску Ради, хай розпочне з себе - напише заяву і здасть депутатський мандат", - наголосив політик.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" бояться дострокових виборів, бо не встигнуть їх сфальсифікувати - нардеп ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути