понеділок, 26 квітня 2010 20:02

Регіоналам вже набридли дії опозиції, які тільки заважають владі

Регіоналам вже набридли дії опозиції, які тільки заважають владі

У фракції Партії регіонів готові до застосування опозицією сили під час завтрашнього пленарного засідання Верховної Ради, але зроблять все, щоб не допустити саме такого розвитку подій.

Про це заявив народний депутат із фракції Партії регіонів Максим Луцький, коментуючи рішення фракції БЮТ використовувати всі законні методи, щоб не допустити ратифікації угоди щодо Чорноморського флоту РФ.

"Опозиція вкотре, замість конструктивної роботи і обміну аргументами, хоче звести розгляд важливого питання до того, щоб просто з"ясовувати, у кого більші м"язи", - сказав Луцький.

За його словами, фракціям коаліції вже набридли дії опозиції, які тільки заважають владі розвивати економіку.

"Завтра нам ніхто не перешкодить розглянути ні питання про ратифікацію, ні питання про бюджет, ні питання про програму соціально-економічного розвитку", - сказав Луцький.

Разом з тим, за його словами, якщо опозиційні фракції все ж таки вдадуться до застосування сили, то коаліції нічого не залишиться, як ухвалити всі потрібні рішення без обговорення.

"Іншого варіанту у нас просто немає, тому що чути черговий популізм просто немає часу", - сказав Луцький.

Завтра заплановано розгляд у ВР питання про ратифікацію угоди між Україною і Російською Федерацією щодо питань перебування Чорноморського флоту на території України, якою передбачено базування російської військової бази в Севастополі до 2042 року.

Опозиційні політичні сили заявили про намір не допустити ратифікації цього документа.

Зокрема, заступник голови Верховної Ради, народний депутат від БЮТ Микола Томенко заявив, що фракція БЮТ використовуватиме всі законні методи, щоб не допустити завтра у Верховній Раді ратифікації угоди щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії у Криму.

21 квітня Президенти України і Росії Віктор Янукович і Дмитро Медведєв підписали угоду щодо продовження на 25 років терміну перебування Чорноморського флоту Росії у Севастополі. В обмін на цю угоду Україна добилася зниження ціни на російський газ на 30%, але не більше, ніж на 100 дол. за тисячу кубометрів.

24 квітня опозиція провела мітинг біля стін ВРУ і висловила свою незгоду з "пактом Януковича-Медведєва".

Планується, що 27 квітня відбудеться одночасна ратифікація цієї угоди як Верховною Радою України, так і Державною думою Росії.

Тим часом, лідер Блоку свого імені Юлія Тимошенко закликає українців і опозиційні парламентські сили не допустити ратифікації Радою угоди щодо продовження терміну перебування ЧФ РФ в Україні.

"Наша Україна" має намір провести мітинг під стінами парламенту з метою протидіяти ратифікації харківської угоди, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Регіоналам вже набридли дії опозиції, які тільки заважають владі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути