середа, 08 травня 2013 08:23

"Регіонал" заявив, що скоро опозиція втратить ще 10 депутатів

"Регіонал" заявив, що скоро опозиція втратить ще 10 депутатів
Олександр Стоян впевнений, що в опозиції ще будуть "тушки". Фото: obozrevatel.com

Опозиція незабаром втратить ще близько десяти парламентаріїв.

Про це у вівторок ввечері в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від Партії регіонів Олександр Стоян, відповідаючи на запитання про ставлення регіоналів до проведення перевиборів на п'яти проблемних мажоритарних округах, пише "ЛІГАБізнесІнформ".

"Теоретично припустимо, що опозиція візьме ще п'ять мандатів, але у них вже - мінус сім, і ще буде - мінус десять - з опозиції вийдуть найближчим часом. А ці всі мінуси йдуть нам у плюс, тому що вони стають незалежними, вони голосують разом з нами", - сказав Стоян.

За його словами, Партія регіонів не проти перевиборів на п'яти проблемних мажоритарних округах, і розраховує на перемогу двох-трьох своїх кандидатів.

"Я, як і Партія регіонів, за те, щоб на цих округах відбулися вибори, і я впевнений, що мінімум два-три мандати ми там візьмемо", - зазначив "регіонал".

Разом з тим Стоян зазначив, що навіть якщо опозиції вдасться перемогти на всіх цих п'яти округах, і отримати ще п'ять депутатських мандата, все одно кількість опозиціонерів у парламенті не стане більше, оскільки найближчим часом ще низка депутатів оголосять про вихід з опозиції.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" заявив, що скоро опозиція втратить ще 10 депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути