Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2011 15:20

Регіонал заявив, що його портрет на ліках для мозку перешкоджатиме маніпуляціям

Регіонал заявив, що його портрет на ліках для мозку перешкоджатиме маніпуляціям

Народний депутат від Партії регіонів Максим Луцький не вважає підкупом виборців поширення медикаментів з його портретом серед мешканців Солом'янського району Києва.

Про це йдеться в заяві його прес-служби, яка коментує публікацію організації "Спільна справа".

У заяві сказано, що райцентр Червоного Хреста в кінці листопада отримав ліки для мешканців цього району.

"Оскільки за мною, як за народним депутатом, закріплений саме Солом'янський район, не бачу нічого протизаконного в тому, щоб контролювати тут ситуацію з медикаментами. Я дійсно посприяв потраплянню в районні поліклініки препаратів "Ксефокам Рапід" і "Фероксон", - сказав Луцький.

Він додав, що в медустанови Солом'янського району було доставлено 700 упаковок зазначених ліків. "Ці медпрепарати призначені для лікування судинних захворювань головного мозку і видаються хворим безкоштовно за обов'язкового дозволу лікаря", - уточнив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" Луцький задобрює виборців таблетками за 48 грн

Луцький також підкреслив, що ніхто не ходить по квартирах киян і не роздає медпрепарати від його імені. Він пояснив, що його портрети на ліках з'явилися виключно для того, щоб "уникнути можливих маніпуляцій з препаратами".

"Я маю інформацію, що з легкої руки медичних працівників безкоштовні медикаменти потрапляють на так званий чорний ринок", - зазначив він.

За словами депутата, "інформацію про те, що ліки поширюються безкоштовно" на препаратах розмістили активісти соціальної ініціативи "Солом'янці - ефективну владу" спільно з Червоним Хрестом. На закінчення депутат обурився, що його звинуватили в підкупі виборців напередодні виборів.

"Про який підкуп виборців можна вести мову, якщо до початку виборчої кампанії ще більше півроку? З таким спекулятивним підходом можна звести до підкупу будь-яку діяльність народного обранця в його окрузі. Допоміг полагодити опалення в житлових будинках - підкуп, вирішує соціальні проблеми своїх виборців - теж підкуп ", - сказав він.

У той же час ЗМІ зазначають, що засновником організації "Солом'янці - ефективну владу" є сам Луцький, про що написано на його сайті.

Крім того, за даними мас-медіа, Луцький доводиться кумом міністру освіти Дмитру Табачнику.

Зараз ви читаєте новину «Регіонал заявив, що його портрет на ліках для мозку перешкоджатиме маніпуляціям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути