вівторок, 27 грудня 2011 18:36

"Регіонал" Луцький задобрює виборців таблетками за 48 грн

У рамках моніторингу підготовки до парламентських виборів активістами громадянського руху "Спільна Справа" виявлено факт підкупу виборців, який здійснюється народним депутатом від Партії регіонів Максимом Луцьким (кумом міністра освіти Дмитра Табачника - ред.).

Як стало відомо Gazeta.ua, підкуп, за словами активістів, організовано у Солом'янському районі м. Києва, де буде знаходитись мажоритарний округ, по якому Луцький планує обиратись на парламентських виборах.

З метою отримання прихильності виборців безкоштовно поширюються ліки, на упаковці яких розміщено фото самого нардепа та напис "Безкоштовно від Максима Луцького".

Підтвердження цієї інформації можна знайти на офіційному сайті Максима Луцького, де розміщені фотографії ліків.

У "Спільній Справі" повідомили, що за інформацією, яку надали місцеві пенсіонери, поширенням ліків займаються члени колишнього "Блоку Леоніда Черновецького", які раніше розносили щомісячні харчові пайки.

Слід зауважити, що зображення регіонала Луцького нанесено на упаковки з ліками "КСЕФОКАМ РАПІД". Це вкриті оболонкою таблетки, вироблені фірмою "Нікомед" у Данії, які призначені, згідно інструкції, для "нетривалого лікування гострого болю, помірно або значно вираженого больового синдрому, симптоматичного лікування болю і запалення при запальних і дегенеративних ревматичних захворюваннях".

В українських аптеках одна така упаковка таблеток 8 мг №6 коштує від 38 до 48 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Луцький задобрює виборців таблетками за 48 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути