четвер, 11 листопада 2010 14:14

"Регіонал" визнав, що на виборах були порушення

"Регіонал" визнав, що на виборах були порушення

Остаточні результати місцевих виборів будуть за два тижні.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "регіонал" Володимир Зубанов.

"Результат – це не тільки те, які партії прийшли в ради, а як вони створять більшість, хто буде керувати обласними, місцевими радами. Повинні пройти перемовини. Десь цей процес буде йти швидше, десь повільніше", - зазначив парламентар.

Депутат також сумнівається, що у Кіровоградській області на виборах мали місце фальсифікації, тому що виборчі комісії були на паритетних основах, і партії конкурували між собою.

При цьому "регіонал" не виключає, що на виборах були порушення.

"Але вони складають 0,5 відсотка по Україні. Серйозних порушень не було, тому нехай опозиція заспокоїться. В Рівному були проблеми в територіальний комісії. Почали розбиратися. Виявилося, що було розходження по одному з кандидатів в три голоси. Тому вони три рази перераховували. Дванадцять бюлетенів можна було визнати недійсними і не порахувати. Комісія декілька разів збиралась, кожен раз не могла прийти до спільної думки. Були і випадковості – хто як в комісії порахував", - розповів "регіонал".

"І у нас позабирали голоси. Наші складали протоколи про порушення. Але ж так можна довести ситуацію до абсурду. Треба зупинятися, формувати органи влади на місцях. Тому в більшості нас результати влаштували", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" визнав, що на виборах були порушення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути