субота, 24 грудня 2011 19:10

"Регіонал" рубонув всю правду-матінку про нардепів і їхні цілі

"Регіонал" рубонув всю правду-матінку про нардепів і їхні цілі

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Макеєнко визнав, що у владу йдуть виключно заради грошей.

"Коли офіційні декларації показують ті, хто при владі (депутати, члени уряду), – нулі туди не входять. Я як голова регламентного комітету це бачив. Усі про це знають. Усі йдуть хоч і під різними прапорами, але за владою – перекладаю: за матеріальним заохоченням", - сказав він в інтерв'ю "Радіо Свобода".

За словами "регіонала", жаліти політиків не треба.

"А коли щось не вийшло, то кажуть: ой, бідні! той сидить! чи та сидить! Та що ви нас жалієте, політиків? Ми хіба бідні?! Вийдіть, подивіться на вулицю Грушевського – на яких машинах їздимо?! Приїдьте в аеропорт Бориспіль. Керівництво аеропорту каже: немає де ставити приватні літаки від усіх фракцій", - розповів Макеєнко.

Нардеп вважає, що гроші заробляють на політичних проектах: "Якщо людина 5 років тому мала 100 тисяч, а зараз мільярди, то звідки? Береться будь-який прапор, який подобається людям, будь-який лозунг, і не важливо, який там гімн, яка валюта: купон, карбованець, гривня – всі вперед за владу. Всі знають, за що б'ються і який призовий фонд. От вам правда".

Макеєнко переконаний, що БЮТ зараз не захищає свого лідера Юлію Тимошенко, бо почались торги за місця у парламенті наступного скликання.

"Вона їм не потрібна. Тому що зараз знов пішла передвиборча кампанія і буде продаж місць у парламент. Ви ж бачили, хто був депутатом – багаті люди, власники заводів. І коли вона казала, що "я тут помилилася", то ніхто ні в чому не помилився. Помиляються тільки в одному – в ціні на місце, бо можна було дорожче продати", - зазначив він.

"Знайдіть хоч одного, хто б добровільно відмовився бути міністром, прем'єр-міністром, депутатом, "губернатором", мером. Тому що люди розуміють, що вони хочуть. Маючи маленьку пекарню, за все життя заробиш те, що при владі можна заробити дуже швидко – за день, за місяць. І треба мати гальма", - додав депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" рубонув всю правду-матінку про нардепів і їхні цілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути