вівторок, 08 травня 2012 19:05

"Регіонал" про скасування саміту: "Бог з ним. Україна тільки заощадить гроші"

"Регіонал" про скасування саміту: "Бог з ним. Україна тільки заощадить гроші"
Вадим Колесніченко Фото: zik.com.ua

Заступник голови фракції Партії регіонів в Верховній Раді Вадим Колесніченко побачив в скасуванні 18-го саміту глав держав Центральної та Східної Європи позитив.

"Бог з ним, самітом. Україна тільки заощадить бюджетні гроші. Особливо з бюджету АР Крим, який вже зібрався виділяти на цей захід майже 300 000 грн", - написав він у своєму блозі на "Українській правді".

Проте нардеп зазначив, що не розуміє логіки "дій авторів флеш-мобу".

"По-перше, саме вони свого часу пропонували Україні провести саміт. Рік тому в Варшаві проходив 17-й саміт, де в присутності Обами за закритими дверима обговорювалися шляхи розвитку демократії в країнах Північної Африки. Тоді ж була озвучена і тема наступного саміту - євроінтеграція. Україні фактично підказали - ви ж завершуєте договір з ЄС, у вас Євро-2012, сам Бог велів", - розповів Колесніченко.

Нардеп також вважає, що Європа спеціально скористалась ситуацією, бо не готова до інтеграції з Україною.

"Після всього під гучні оплески одностайно схвалили таке рішення. Виходить, Європа зізналася, що не особливо поспішає з інтеграцією України?", - зробив висновок регіонал.

Колесніченко зазначив, що пікантності ситуації додає той факт, що з "п'ятірки" держав, які оголосили про ігнорування саміту через Тимошенко, у двох (Румунія і Хорватія) є власні "скелети в шафі" у вигляді засуджених екс-прем'єрів Настасе і Санандера.

"Ну, така вона політика - "великі" завжди ховаються за спиною, залишаючи право "маленьким" голосно кричати "тримай злодія!", – резюмував він.

Нагадаємо, проведення 18-го саміту глав держав Центральної та Східної Європи, проведення якого було заплановано на 11-12 травня в Ялті, відкладено на невизначений термін.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" про скасування саміту: "Бог з ним. Україна тільки заощадить гроші"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути