вівторок, 18 грудня 2012 00:38

"Регіонал" про Митний союз: Наша традиція - драматизація всіх подій

"Регіонал" про Митний союз: Наша традиція - драматизація всіх подій
Леонід Кожара. Фото: mignews.com.ua

Народний депутат з фракції Партії регіонів Леонід Кожара вважає, що перебільшення ситуації та надання їй драматичного відтінку – це традиція українців, особливо щодо входження в Митний союз.

Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

"Це наша традиція - драматизація всіх подій. Якщо ви хочете розібратися в ситуації, то читайте офіційні заяви. У п'ятницю президент, виступаючи перед дипломатичним корпусом, сказав, що пріоритет зовнішньої політики - європейська інтеграція. До речі, там нічого не було сказано щодо Європейського Союзу", - пояснив він.

Окрім того, Кожара додав: "І друге, що сказав президент, що ми приєднаємося до окремих правил Митного союзу. Все  решта - драматизація подій".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "По середині – це фантазії" - Огризко про вибір між Митним союзом та ЄС

"Важливо, щоб Митний союз погодився на те, щоби Україна приєдналася до окремих правил і процедур. Якщо це станеться, то нам обов'язково треба це робити. Оскільки це збільшує можливості конкурентоздатності української економіки", - резюмував політик.

Водночас, колишній міністр закордонних справ Володимир Огризко вважає можливим укладення угоди президентом Віктором Януковичем щодо членства України в Митному союзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Європа не тримає двері зачиненими для українців" - Таран

"Ситуація може бути будь-якою. Але тут  треба взяти до уваги те, що країна може не витримати. Бо такого збурення, яке виникне після цього (укладання угоди з Митним союзом – ред.), я думаю, що ми ще не можемо собі уявити", - резюмував колишній міністр.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" про Митний союз: Наша традиція - драматизація всіх подій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути