Ексклюзиви
середа, 08 лютого 2012 17:11

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

"Регіонал" порівняв заяву Забзалюка з "плівками Мельниченка"

"Регіонал" порівняв заяву Забзалюка  з "плівками Мельниченка"

Заява народного депутата Романа Забзалюка про проведене за його участю розслідування щодо підкупу депутатів у Верховній Раді є елементом передвиборної кампанії.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"По-перше, до Партії регіонів це не має жодного відношення. По-друге, Забзалюку треба звертатися до Генпрокуратури - нехай проводять розслідування. Але крім гучних заяв я на сьогодні у цьому нічого не бачу", - сказав він.

На зауваження, що Забзалюк оприлюднив аудіозапис розмови з і лідером фракції "Реформи заради майбутнього" Ігорем Рибаковим, у якій нібито йдеться про підкуп, політик відповів:

"А це нічого. Це голос, начебто на когось схожий. Ви впевнені, що це не монтаж? Я не певен. Ми вже маємо "плівки Мельниченка", і ніхто не певен, чи є вони дійсними, що не змонтовані. Тому висновки повинні зробити правоохоронні органи. Ми ж знаємо, хто такий Забзалюк. Тому треба до цього критично ставитися".

На думку Колесніченка, у разі доведення факту підкупу Забзалюка, з нього треба зняти депутатську недоторканість і притягати до кримінальної відповідальності.

На запитання, чи є нині у Верховній Раді "тушки", нардеп відповів:

"Я не знаю, хто такі "тушки" і не можу цього коментувати. У нас є депутати, які обрані народом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Президент особисто попросив: Дай мені більше, максимально" - Як заманюють "тушок"

Колесніченко також зауважив, що нардепи змінюють партійну приналежність у кожному разі з різних причин.

"Зміна свого погляду - це право людини. А відповідальність за те, що людина пішла з однієї партії до іншої, має нести вся партія, за списками якої він став народним обранцем. У першу чергу, слабкість ідеології. Мабуть, вона не відповідає ідеології тієї людини, яка стала депутатом. Чи діяльність керівництва не відповідає уявам депутата про роботу цієї політичної сили", - наголосив "регіонал".

Зазначимо, що раніше схожу думку про заяву Забзалюка висловив "регіонал" Володимир Зубанов.

Нагадаємо, сьогодні Забзалюк заявив, що фактично не виходив із фракції БЮТ-"Батьківщина", а лише формально перебував в групі "Реформи заради майбутнього", щоб розкрити механізм переманювання "тушок" у Верховній Раді.

За його словами, за перехід до "тушок" платять $500 тис., потім щомісяця зарплатню у $20-25 тис. та надбавки за активну брехню проти фракції БЮТ-"Батьківщина" та інших опозиційних політсил.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" порівняв заяву Забзалюка з "плівками Мельниченка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути