четвер, 21 червня 2012 19:35

"Регіонал" похвалився науковим цвітом, який змінюватиме Конституцію

"Регіонал" похвалився науковим цвітом, який змінюватиме Конституцію
Владислав Забарський розповів, хто змінюватиме Основний закон. Фото: transkarpatia.net

До складу Конституційної асамблеї увійшли найкращі фахівці.

Про це заявив народний депутат від фракції Партії регіонів, член Конституційної асамблеї Владислав Забарський у ефірі "Ера-FM".

"На сьогоднішній день 95 людей у складі цієї Асамблеї. З них 10 академіків Національної академії наук України, 6 членів-кореспондентів Національної академії наук України, 54 докторів наук, 19 кандидатів, 13 керівників вищих навчальних закладів, 7 суддів Конституційного суду України у відставці - це перший склад КСУ, який був бездоганним і ніколи не зазнавав критики, суддя Європейського суду з прав людини у відставці, голова Центральної виборчої комісії, члени Європейської комісії за демократію через право Венеціанської комісії. Крім того, представлені 22 провідних інститути громадянського суспільства України, Федерація профсоюзів, Конфедерація вільних профсоюзів, Союз юристів, Союз адвокатів, Асоціація міст, Асоціація районних та обласних адміністрацій, Центр Разумкова. Центр політико-правових реформ, Інститут правової політики, Громадянське партнерство "Новий громадянин" і так далі", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук почув сигнали народу і готовий переписати Конституцію на 40%

Коментуючи цю заяву, народний депутат від фракції БЮТ-"Батьківщина" Ольга Боднар зауважила:

"Просто чудово звучить. Я ще чула, що у нас ціни падають. Я ще чула, що нам стало краще жити. Я ще чула, що у нас піднімається економіка. А ще, виявляється, у нас якась превдодемократія. Я вважаю, що суто формальна присутність людей в Асамблеї, щоб освятити єдине бажання стати президентом у 2015 році шляхом обрання у парламенті є недоцільною".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" похвалився науковим цвітом, який змінюватиме Конституцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути