пʼятниця, 12 жовтня 2012 10:19

"Регіонал" Луцький божиться, що пайки не роздає і на студентів не тисне

"Регіонал" Луцький божиться, що пайки не роздає і на студентів не тисне
Максим Луцький розповів, що шампанське зі своїм зображенням робив для друзів. Фото: ukr.obozrevatel.com

Кандидат по мажоритарного округу № 222 у Києві від Партії регіонів Максим Луцький запевнив, що ніколи не залякував студентів і продуктові пайки не роздавав. Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

Відповідаючи на запитання, чи тиснув він на студентів Національного авіаційного університету, проректором якого він є, щодо голосування на виборах та зміни виборчої адреси, Луцький наголосив:

"Я працюю зі студентами більше 10 років. Я зустрічався з ними і запитував, чи є хоч одна особа, яка вас залякувала чи примушувала до чогось? Все це міфи, які мої опоненти розповсюджують в Інтернеті та в інших ЗМІ. Спостерігачі у висновку щодо порушень в № 222 окрузі написали лише одне — що якихось агітаторів затримувала міліція. Жодного зауваження до мене, як до кандидата не було. А питання щодо залякування - це абсолютна брехня".

Луцький також запевнив, що ніколи не роздавав продуктові пайки виборцям. А шампанське, яке з'явилося взимку з його зображенням було для друзів.

"Так, я дійсно на Новий рік своїх друзів хотів привітати по-своєму. Таких пляшок шампанського було сто. Я їх замовив для своїх близьких друзів. А продуктові набори — це просто балачки", - запевнив кандидат.

Луцький також запевнив, що не приховує своєї приналежності до Партії регіонів і своїх голосувань у парламенті, зокрема за "мовний" закон.

"Все, за що я голосував, — знаходиться на сайті Верховної Ради. Я ніколи не виступав проти української мови. Вважаю її єдиною державною мовою. Це моя особиста позиція. Інша справа, що я є мажоритарним кандидатом в депутати. Ми підміняємо поняття що таке мажоритарник. Це не забаганка, яку я сьогодні вигадав. Це - результат роботи. Я послідовно працював. На окрузі люди дають оцінку людині, яка працює там за її конкретні вчинки", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Луцький божиться, що пайки не роздає і на студентів не тисне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути