Ексклюзиви
пʼятниця, 29 квітня 2011 14:45

"Регіонал" купив у своєї родини квартири за гроші українців

"Регіонал" купив у своєї родини квартири за гроші українців

Міністерство економіки 19 квітня погодилося профінансувати покупку в м.Ірпінь квартир для Національного університету Державної податкової служби України.

На купівлю квартир планується виділити 7,78 млн. гривень. В якості джерела фінансування вказані кошти державного бюджету, повідомляє "Вісник державних закупівель".

В обгрунтуванні закупівлі "в одного учасника" повідомляється, що "критеріями і технічним вимогам замовника відповідає єдиний житловий будинок, а саме - що будується за адресою: місто Ірпінь, вулиця Тургенівська, 50 (управитель фонду фінансування будівництва - Публічне акціонерне товариство "Брокбізнесбанк", забудовник - ЗАТ "Київське спеціалізоване ремонтно-будівельне товариство"). Будинок планується до здачі в експлуатацію в IV кварталі 2011 року.

Університет купує 403,9 кв. м. Вартість одного квадратного метра в Ірпені склала 19 тис. 250 грн, або 2,4 тис. дол.

Керівником Національного податкового університету є народний депутат від Партії регіонів Петро Мельник. Головою правління ЗАТ "Київське спеціалізоване ремонтно-будівельне товариство" працює його сестра Олена Мельник. 43% акцій компанії належить братові народного депутата - ректора Олександру Мельнику, ще 20% належать синові депутата Максиму Мельнику.

В кінці 2010 року університет придбав квартири в цій же новобудові на 3,78 млн грн у тієї ж фірми.

Також податковий університет орендує приміщення для гуртожитку та навчальних корпусів в ТОВ "Міжрегіональна фінансово-юридична академія", яке належить синові нардепа-ректора Максиму Мельнику.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" купив у своєї родини квартири за гроші українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути