понеділок, 08 серпня 2011 00:16

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Регіонал" каже, що Янукович не подобається Росії

"Регіонал" каже, що Янукович не подобається Росії

Народний депутат від Партії регіонів Сергій Головатий переконаний, що президент Віктор Янукович не влаштовує Росію.

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів, коментуючи міжнародну реакцію на арешт Тимошенко.

Головатий розкритикував всіх учасників судового процесу над Юлією Тимошенко. На його думку, поведінка обвинуваченої і її адвокатов - ганебна.

"А що стосується судді, то його поведінка це результат того, що в Україну за -20 років не була створена система підготовки суддів Прокурор же чудово зіграла б в якому-небудь художньому фільмі нациста", - додав політик.

На запитання ведучого про роль президента та його адміністрації в процесі над Тимошенко Головатий відповів так: "Глава держави не при чому. У суді непрофесійно повели себе як захист так і звинувачення".

Говорячи про міжнародної реакції на арешт Тимошенко, Сергій Головатий підкреслив, що Росія зацікавлена ??в тому, щоб справа екс-прем'єра сприймалася в ЄС і США як український аналог справи Михайла Ходорковського.

"Росію часто звинувачують у зв'язку з даною справою і їй дуже хочеться, щоб і в Україну було таке діло. Ні для кого не є секретом, що Янукович не влаштовує офіційну Москву ", - резюмував політик.

Нагадаємо, що 5 серпня Печерський суд арештував екс-прем'єра Юлії Тимошенко. ЄС і США висловили занепокоєння у зв'язку з арештом екс-прем'єра, а уряд США наполягає на звільненні з-під варти Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" каже, що Янукович не подобається Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути