пʼятниця, 29 липня 2011 11:17

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Адвоката Тимошенко можуть покарати через відмову від "газової справи"

Адвоката Тимошенко можуть покарати через відмову від "газової справи"

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Київської області відкрила дисциплінарне провадження у відношенні екс - захисника Юліі Тимошенко Миколи Титаренка.

Як зазначив член дисциплінарної палати КДКА Київської області Петро Бойко в інтерв'ю газеті "Закон і бізнес", на засіданні 28 липня комісія визнала наявність достатніх підстав для цього.

За його словами, адвокат порушив правила адвокатської етики.

Всупереч ст. 53 Правил адвокатської етики, Титаренко в заяві про відвід судді "будував свою аргументацію на підставі свідомо неправдивих відомостей і свідомо неправомірної правової оцінки фактів", повідомляє видання.

Сам Титаренко на засіданні визнав, що порушив правила адвокатської етики, але не усвідомлював цього під час судового засідання у "газовій справі" проти екс-прем'єра.

"Титаренко повідомив, що це був для нього перший досвід представництва інтересів підсудних у кримінальних справах в його адвокатській практиці, крім справи про незначне ДТП", - пише газета.

Зараз ви читаєте новину «Адвоката Тимошенко можуть покарати через відмову від "газової справи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути