понеділок, 17 грудня 2012 23:43

Реальна явка на вибори склала 17-18%, і аж ніяк не 44%, які зафіксувала ТВК - Славгородський

На деяких дільницях на виборах мера міста Єнакієве явка виборців зафіксована на рівні 80%, при загальній оголошеній явці у 44%, пише Українська правда.

Про це повідомляє глава Горлівської міської організації партії "Свобода" Ігор Славгородський на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Це динаміка по явці під час голосування 16 грудня. Червоним виділені дільниці, які ми не закрили зовсім. №№49-53 - дільниці м. Вуглегірська. 80% явки - навіть не смішно", - зазначає він.

Автор: фото Ігоря Славгородського
 

"Ні у кого не було сумніву, що Олейник (кандидат від Партії регіонів) виграє вибори. Але ж вигравати чесно вони не можуть, не звикли. Всі мої члени ДВК рішеннями комісій були відправлені на голосування за межами дільниці, і зранку вже всюди було вкинуто 10% бюлетенів", - пише "свободівець".

"Наші люди зайшли в комісії об 11-12 годинах. Там, де були присутні свободівці, після 12:00 проголосувало від кількох до кількох десятків людей. Там, де не було - явка зростала як на дріжжях", - уточнює Славгородський.

"За моїм аналізом, реальна явка склала 17-18%, і аж ніяк не 44%, які зафіксувала ТВК", - додав він.

В свою чергу донецький блогер frankensstein також зазначає, що відбувалося вкидання бюлетенів.

"Ось фото, зроблене мною рано вранці на дільниці № 10. Це пачка вкинутих бюлетенів в прозорій урні. Природно, все за регіонала Олійника. Про вкидання повідомили спостерігачі від" УДАРу ". "Самого моменту я не бачив, але можете прикинути самостійно, чи можуть в 8:30 ранку випадковим чином так рівно впасти в урну півтора десятка листків? ", - пише він.

Автор: фото frankensstein
 

Зараз ви читаєте новину «Реальна явка на вибори склала 17-18%, і аж ніяк не 44%, які зафіксувала ТВК - Славгородський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути