понеділок, 06 вересня 2021 23:15

Разумков порадив Арестовичу "поїхати в Талібан" радником

Разумков порадив Арестовичу "поїхати в Талібан" радником
Разумков: Арестович може їхати радником у "Талібан". Фото: УНН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков порадив позаштатному раднику очільника Офісу президента Олексію Арестовичу "поїхати в Талібан". Так спікер відреагував на заяву Арестовича, який порівняв українців та біженців з Афганістану.

"Обіцяю, що востаннє коментую пана Арестовича. Може тоді поїхати радником чогось у "Талібан", якщо вони там більш досвідчені, освічені, і може поділитися своїм досвідом саме там. Думаю, він там буде корисний", - заявив спікер українського парламенту в ефірі телеканалу "Україна 24".

Арестович у своєму нтерв'ю спробував порівняти українців і біженців з Афганістану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Русь - це ми" - Арестович пропонує перейменувати Україну

"Треба розуміти, це ж не дикі моджахеди з кинджалами в зубах, це освічена публіка, яка пропрацювала із західною коаліцією, знає мови, часто освіченіша, ніж середній українець, і інтегрована в західне співтовариство. З ними проблем не буде", - сказав Арестович. В Україні біженців зможуть "використовувати" як перекладачів, вважає він.

Минулого тижня радник керівника ОП, спікер української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович заявив, що змінив би назву держави на "Русь-Україна".

Спікер Ради різко розкритикував таку ініціативу. "Іноді краще жувати, ніж говорити", - сказав Разумков на слова Арестовича. "Гратися з назвою держави, намагатися, вибачте за сленг, хайпанути - це не є державницькою позицією", - додав спікер.

Зараз ви читаєте новину «Разумков порадив Арестовичу "поїхати в Талібан" радником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути