середа, 03 лютого 2021 00:04

Разумков не голосував проти Медведчука

Разумков не голосував проти Медведчука
Санкції проти каналів Медведчука не підтримав Разумков. Фото: УНІАН

Санкції проти нардепа Тараса Козака та телеканалів Віктора Медведчука - "112 Україна", NewsOne, ZIK - не підтримали дві людини.

Зокрема, від голосування утримався спікер парламенту Дмитро Разумков. Ще одна людина була у відрядженні, повідомляє Українська правда.

"2 лютого відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони, де шляхом письмового голосування члени РНБО розглядали питання введення персональних санкцій стосовно юридичних та фізичних осіб, які перебувають на території України.

З 19 членів Ради національної безпеки і оборони 17 проголосували за, один утримався, один перебуває у відрядженні", сказав Секретар РНБО Олексій Данілов.

Члени РНБО переконують, що закон дозволяє вводити санкції проти громадян України. Їх можливо буде оскаржити, але це буде досить проблематична процедура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Епічна музика і нога крупним планом: Разумков запустив ролик із собою

2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 2 лютого 2021 року про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука - "112 Україна", NewsOne, ZIK.

Зараз ви читаєте новину «Разумков не голосував проти Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути