Ексклюзиви
середа, 12 грудня 2007 10:08

Разгніваний Колесніков журналістові: "А ти оближи всіх помаранчевих"

Народний депутат від Партії регіонів Борис Колесніков публічно образив одного з журналістів, який був присутнім на вчорашньому брифінгу в парламенті.

Під час брифінгу один з журналістів поцікавився у Колеснікова, чи правда, що регіонали під час голосування за Тимошенко зламали мікрофони у залі Верховної Ради, як стверджують помаранчеві.

Це запитання несподівано вивело депутата з себе. "Я не ламав мікрофони. А ти, хлопець, оближи усіх помаранчевих, а потім таке питай", - порадив депутат і припинив спілкування з пресою.

Нагадаємо, що Партія регіонів має намір звернутися до суду з позовом щодо відповідальності представників коаліції за безпідставні звинувачення.

"Партія регіонів висловлює своє глибоке обурення безпідставними звинуваченнями щодо причетності її депутатів до провалу голосування по кандидатурі Юлії Тимошенко на посаду прем"єр-міністра України", - повідомляє прес-служба ПР.

Раніше Борис Колесніков зазначив, що, голосування має проходити виключно відповідно до регламенту. "Якщо вони діятимуть згідно з регламентом, Партія регіонів ні в чому заважати не буде", - сказав він.


За матеріалами РІА Новий регіон.

Зараз ви читаєте новину «Разгніваний Колесніков журналістові: "А ти оближи всіх помаранчевих"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути