пʼятниця, 18 серпня 2017 16:08

Раз люди просять, пропонуватиму Медведчуку зустрітися - Савченко

Раз люди просять, пропонуватиму Медведчуку зустрітися - Савченко
Нардеп Надія Савченко заявила, що готова до зустрічі з Віктором Медведчуком. Фото: 112.ua

Народний депутат України Надія Савченко в прямому ефірі на каналі NewsOne розповіла про готовність зустрітися з Медведчуком.

"Він прямий представник у Мінську від Києва, займається цією роботою регулярно. Я з ним не зустрічалася, але я точно знаю, що будь-які посили з обміну все одно Кремлю доноситиме він. Порошенко ж з президентом Росії не спілкуються безпосередньо. Тобто два президента не бажають говорити, тому у них є посередник, якого вони обидва призначили і вибрали", - вважає вона.

"У мене немає можливості йти і зустріти його в метро або на вулиці. Він не проходить там, де я зустрічаюся з громадою і говорю з людьми на базарі. Якщо у нас коли-небудь перетнуться шляхи, ми зустрінемося. Можу навіть дати таку пропозицію, якщо вже так люди просять, то треба зустрітися", - підкреслила Савченко.

"Люди мені часто нагадують, що я повинна подякувати матері, батькові того хлопця, який загинув, коли взяли тих двох ГРУшників, яких поміняли на мене... Їм, напевно, треба дякувати в першу чергу. І коли я вийшла, я дякувала всій Україні, всім добрим людям у світі. Я розумію, що, можливо, кожен би хотів особистої подяки, але у мене просто фізично на це сил не вистачить. Тому Медведчуку точно так само, як й іншим українцям, я вдячна за те, що вони працюють над звільненням полонених", - сказала Надія Савченко.

Зараз ви читаєте новину «Раз люди просять, пропонуватиму Медведчуку зустрітися - Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути