Ексклюзиви
четвер, 27 серпня 2009 08:44

Ратушняк: "Яценюк у мене ніколи не виграє!"

Ратушняк: "Яценюк у мене ніколи не виграє!"

26 серпня мер Ужгорода Сергій Ратушняк заявив, що розглядає можливість участі у виборах Президента України, призначених на 17 січня 2010 року, повідомляє "КоммерсантЪ-Украина".

"Все може бути, а чому це одні можуть (балотуватися), а інші ні? - сказав він, відповідаючи на питання про можливість своєї участі в президентській кампанії як кандидат.

"Звичайно, у мене немає накрадених мільярдів. Навіть для застави (згідно із новою редакцією закону про вибори президента - 2,5 млн грн) мені доведеться відкривати рахунок і через інтернет звертатися до патріотів, щоб допомогли хто чим може. У нас немає серйозного грошового забезпечення. Але Яценюк у мене ніколи не виграє!", - додав він.

Нагадаємо, в серпні між Ратушняком і лідером "Фронту змін", народним депутатом Арсенієм Яценюком ("Наша Україна-Народна самооборона") розгорівся конфлікт. Приводом для нього сталі події 6 серпня в Ужгороді, коли Ратушняк, за ствердженням прес-служби "Фронту змін", напав на агітатора Наталію Бутринко, що роздавала інформаційні матеріали.

"Ви подивитеся, як поводиться кандидат Яценюк!. І подивитеся, як він змінив свою думку відразу після виступу Медведєва! Він тут же сказав, що Ющенко дурень, що Саакашвілі - психопат і параноїк, а Медведєв говорив правильно відносно України, на правильній мові і навіть недостатньо жорстко! Він відразу перекинувся на сторону Східного регіону!", - обурено заявив вчора Сергій Ратушняк

У "Фронті змін" спокійно сприйняли готовність мера Ужгорода взяти участь в президентських виборах. "Про які-небудь шанси Ратушняка говорити взагалі не варто. А певні сили з його допомогою просуватимуть ті тези, з якими останнім часом він виступав у своїх публічних інтерв"ю. Своє ставлення до цих тез Арсеній і організація висловлювали неодноразово, - заявив заступник глави ради "Фронту змін" Андрій Пишний.

proUa
Зараз ви читаєте новину «Ратушняк: "Яценюк у мене ніколи не виграє!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути